Operatør Lakkanlegg

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU. I tillegg til produksjon av primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering, driver Hydro med utvinning av bauksitt, raffinering av alumina og produksjon av energi, noe som gjør oss til det eneste selskapet som dekker alle områder av den globale aluminiumindustrien. Hydro har aktiviteter i alle markedssegmenter for aluminium, med salg og handelsaktiviteter langs hele verdikjeden og mer enn 30.000 kunder. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener og samfunnet vi er en del av, gjennom å bygge en bærekraftig framtid med nyskapende løsninger basert på aluminium.

Virksomheten i Holmestrand produserer valsede aluminiumsprodukter (plater og bånd) så og si utelukkende basert på omsmelting i eget støperi av resirkulert og nytt aluminium. Ca. halvparten av produksjonen lakkeres i eget anlegg i Holmestrand før levering til kunde. Mer enn 95% av produksjonen går til eksport, først og fremst til kunder i Europa. Fabrikken sysselsetter ca. 400 personer og har døgnkontinuerlig drift.

Det er nå ledig 2 faste stillinger som Operatør i område Lakkering og 2 vikariat 6 måneder som Operatør i samme avdeling.

Ansvarsområde

Du jobber i team og skal kunne utføre alle arbeidsoperasjoner som er relevant for produksjonsprosessen i Lakkanlegget. Du jobber skift og er medansvarlig for at teamet du er en del av jobber sikkert og fungerer bra.

  • Betjening av maskiner i Lakkanlegget
  • Transport av aluminiums coiler med truck og kran
  • Avviksrapportering (gjøres i program Mach2, opplæring vil bli gitt)
  • Delta aktivt i vårt forbedringsarbeid
  • Holde deg oppdatert på gjeldende prosedyrer i vårt kvalitetssystem

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev innen kjemi prosess, produksjonsteknikk er ønskelig
  • Relevant erfaring fra produksjonsbedrift er en fordel
  • Førerkort klasse B
  • Truckførerbevis og kransertifikat
  • Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk

Som person er du ansvarsbevisst og har god ordenssans. Du bidrar til et godt samarbeide, er løsningsorientert og du kan jobbe selvstendig. Du liker å stå på, og være med der det skjer!

Tilleggsinformasjon

Som Operatør rapporterer du til Teamleder Lakkanlegg.

Hos oss vil du bli del av et godt arbeids- og læringsmiljø, preget av høy kompetanse og allsidige oppgaver.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever helsegodkjenning fra vår bedriftshelsetjeneste.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

Online bewerben


Aktualisiert am: 16. Januar 2019
;