Tekniker/Konstruktör till Sapa Transport- och Golvsystem

Hydro Building Systems Sweden AB som utvecklar och marknadsför system i aluminiumprofiler till tre affärsområden: Transportsystem, Golvsystem och Byggsystem. Företaget marknadsför två starka varumärken, Sapa och WICONA och är marknadsledande i Norden med en omsättning på cirka 550 miljoner kronor. Vi är cirka 120 medarbetare och är verksamma med försäljningskontor i hela Norden och Baltikum. Vi ingår i den globala Hydro koncernen, ett helintegrerat aluminiumkonsortium med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, vilket kombinerar lokal kompetens, världsomfattande räckvidd och oöverträffad kompetens inom FoU. Utöver produktion av primäraluminium, valsade och strängpressade produkter och återvinning utvinner Hydro också bauxit, förädlar aluminiumoxid och genererar energi som det enda 360°-företaget i den globala aluminiumindustrin. Läs mer om vårt företag och våra produkter på www.sapa.se och om vår koncern på www.hydro.com

Areas of responsibility/Role in Extruded Solution

Vi erbjuder dig ett intressant, stimulerande och varierande arbete där huvuduppgifterna är:

- Att upprätta tillverkningsunderlag till vår produktion
- Delta i produktutvecklingen av våra system
- Ta fram diverse tekniska underlag
- Ge teknisk support och rådgivning till vår produktionsenhet men även till kunder, konsulter och beställare

I tjänsten kan arbetsresor förekomma och då företrädesvis inom Sverige.

Key Qualifications

Vi söker dig som:

  • Har god teknisk förståelse
  • Behärskar Microsoft Officepaketets programvaror
  • Behärskar både engelska och svenska i såväl tal som skrift.
  • Det är en stor fördel om du har kunskap och erfarenhet inom CAD; vi arbetar i Autocad, Inventor samt i ANSYS för beräkningar.
  • Det är en Fördel om du har körkort, då arbetsresor kan förekomma.

Egenskaper

Vi letar efter en engagerad och kreativ person med förmågan att arbeta självständigt under eget ansvar. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Additional information

Inom vårt affärsområde utvecklar och marknadsför vi kompletta system i aluminium för tillverkningen av:

• Sapa Transportsystem: låg vikts flak, lämmar och skåpbyggnationer för lastbilar och transportbilar.

• Sapa Golvsystem: halkfria golv, gångbryggor, trappor med tillbehör som luckor och räcken för verkstads- och processindustri.

Vi är ett aluminiumföretag och allt vi utvecklar grundar sig på aluminiumprofiler. I våra konstruktioner använder vi fördelarna med strängpressningstekniken för att integrera smarta funktioner och utforma profilerna på ett optimalt sätt. Tack vare aluminiumets egenskaper kan vi ta fram lätta och hållbara produkter för ett bekymmersfritt ägande.

Online bewerben


Aktualisiert am: 15. Januar 2019
;