Truckförare

Hydro Building Systems Sweden AB utvecklar och marknadsför system i aluminiumprofiler till tre affärsområden: Byggsystem, Golvsystem och Transportsystem. Vi marknadsför två starka varumärken, Sapa och WICONA och är marknadsledande i Norden med en omsättning på cirka 550 miljoner kronor. Vi är cirka 120 medarbetare och är verksamma med försäljningskontor i hela Norden och Baltikum. Hydro Building Systems Sweden AB ingår i den globala Hydro koncernen. Hydro är ett helintegrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, vilket kombinerar lokal kompetens, världsomfattande räckvidd och oöverträffad kompetens inom FoU. Utöver produktion av primäraluminium, valsade och strängpressade produkter och återvinning utvinner Hydro också bauxit, förädlar aluminiumoxid och genererar energi som det enda 360°-företaget i den globala aluminiumindustrin. Läs mer om vårt företag och våra produkter på www.sapa.se och http://www.wicona.se/ samt om vårt moderbolag www.hydro.com

Areas of responsibility/Role in Extruded Solution

Som medarbetare på Hydro Building Systems Produktion, där vi tillverkar lämmar och flak till lastbilar, kommer du att arbeta med truckkörning (4-vägstruck), lastning/lossning, mottagningskontroll av inkommande material samt packning av profiler och tillbehör enligt orderspecifikation. Arbetet kräver både noggrannhet och god planeringsförmåga. Tjänsten är i dagsläget förlagd till dagtid och är placerad i Vetlanda.

Key Qualifications

Vi söker dig som har vana från affärssystemet SAP R/3. För att du ska trivas och lyckas hos oss tror vi att du ska vara flexibel, kunna arbeta självständigt, ha lätt för att samarbeta och ha en positiv syn på förändringar. Att inneha körkort/truckkörkort är ett krav.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Mikael Nilsson, tfn 0383-941 95 / 072-143 23 48

Additional information

Din skriftliga ansökan, CV och personligt brev skickar du med e-post till:

mikael.nilsson@hydro.com, eller med post till Mikael Nilsson, Hydro Building Systems Sweden AB, Metallvägen 5, 574 81 Vetlanda senast den 22 februari 2019.

Välkommen med din ansökan!

Online bewerben


Aktualisiert am: 4. Februar 2019
;