Skip to content

Hydro Extrusions Hungary

Székesfehérvári gyárunk 6 alumíniumsajtoló gyártósorral, többféle felületkezelési technológiával, közel 300 megmunkáló géppel Európa legnagyobb sajtoló üzemének számít. Számos ipari szegmens ügyfeleinek szállítunk, emellett fontos szerepet töltünk be autóipari beszállítóként is.

Hungarian flag and extruded profiles

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb prémiumkategóriás autóba gyártunk alkatrészeket, és nem csak termelünk, hanem fejlesztünk is; például a Land Rover, Jaguar, és a Porsche is nálunk kifejlesztett technológiát használ.

Széles választékban kínálunk sajtolt, megmunkált és felületkezelt profilokat, mindezt egy üzemen belül, kiváló vevőszolgálattal. A terméktervezés korai fázisától kezdve erős mérnöki támogatással segítjük vevőinket egészen a sikeres termékbevezetésig. Vállalatunk sikere mögött a minőség, az innováció és több mint 1200 - vevőelégedettség iránt elkötelezett  - munkaerő áll. Együtt alkotunk innovatív aluminium megoldásokat!

Nyerjen betekintést üzemünkbe:

Two persons with laptop

Juttatások

Kiemelt bérezés, 13. havi bér, cafetéria, karácsonyi juttatás, nyugdíjpénztár, egészségbiztosítás, továbbá: csapatépítő tréningek, nyílt nap, vállalati magazin nyereményjátékokkal. Családi nap, karácsonyi parti és törzsgárda ünnepség.

Man with safety gogglesIgazi karrier lehetőség

Elismerjük a proaktív és kreatív hozzáállást, hiszen a Hydro a Te munkád által lesz sikeres! Belső pályázatokkal, oktatásokkal fejlesztjük kollégáinkat. Kiemeljük a tehetségeket és jutalmazzuk a szorgalmat.

Two persons discussing an extruded objectInnováció

Vevőink gyakran már a termékek tervezési fázisában mérnökeink segítségét kérik, így mindkét fél számára ideális megoldásokat alkalmazhatunk. Nálunk a legmodernebb robotizált és automatizált technológiákkal ismerkedhetsz meg.

Two Hydro employees in a warehouseEmberközpontúság

A skandináv vállalatokra jellemző cégkultúra jegyében kiemelt hangsúlyt fektetünk az egészségre, a biztonságos munkakörülményekre és a környezetvédelemre. Minden dolgozónk részére egészségmegőrző programokat és Medicover egészségbiztosítást kínálunk.

Aktuális állások

Az alumínium a jövő féme, termékeink piaca rohamosan növekedik. Folyamatosan keresünk magasan kvalifikált pályázókat, akik segítenek növelni vállalatunk teljesítményét és osztoznak velünk a sikereinkben. Ha ambiciózus vagy, szereted a kihívásokat, és szeretnél a székesfehérvári Hydro sikertörténetének meghatározó szereplője lenni, akkor várunk csapatunkba!
Tapasztalattal rendelkező szakemberek és pályakezdők jelentkezését egyaránt várjuk!

GBS HR kontakt:
GBS.Internal.HR@hydro.com

+36 1 701 6399

Address

Verseci ut 1-15

8000 Székesfehérvár

Hungary

+36 22 316 629
+36 22 532 400