Skip to content

Automatiker/Elektriker

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.

Hydro Sunndal metallverk er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.

Enheten Prosjekt og Vedlikehold ved Hydro Sunndal består i dag av 58 medarbeidere. Enheten er inndelt i Prosjekt; ansvar for oppfølging og gjennomføring av prosjektportefølje, Vedlikeholdsstøtte; ansvar for å forbedre vedlikeholdsprosessen og Sentralt Vedlikehold som består av et kjøretøyverksted, el./aut./mek.-gruppe som støtter produksjonsenhetene, og en 5-skifts-organisasjon med primæroppgave å løse korrektive vedlikeholdsoppdrag. Vi kan tilby interessante og varierte arbeidsoppgaver innen alle produksjonsenhetene ved Hydro Aluminium Sunndal.

Vi søker etter Automatiker/elektriker for å opprettholde en høy standard på vedlikeholdsområdet.

Ansvarsområde

Som Automatiker/elektriker i våre anlegg utfører du forebyggende, planlagt og korrektivt vedlikehold på prosess og driftsutstyr. Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

  • Utføre jobber planlagt i vårt vedlikeholdssystem SAP.
  • Foreta daglige vedlikeholds og inspeksjonsrunder.
  • Være i tett dialog med vedlikeholdsansvarlig i avdelingen.
  • Delta i utførelse av vedlikeholdsoppgaver, driftsstanser og revisjoner.
  • Drift og vedlikehold av elektro, mekanisk og automatiseringsprosesser.
  • Problemløsning i samarbeid med fagarbeidere eller driftsorganisasjon.

Arbeidstidsordning er dagtid, men det kan ved behov være aktuelt å gå inn på skift.

Stillingen rapporterer til Områdeleder Vedlikehold.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har:

  • Fagbrev innen automatiserings- eller elektrikerfaget.
  • Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.
  • Førerkort klasse B.
  • Førerkort for kran (G4), truck (T4) og lift er ønskelig.

Du er serviceinnstilt, liker å jobbe i team, tar initiativ og er engasjert. Kunnskap om automatiseringssystemer, lavspent elektrofordeling og PLS system er en fordel. Det er ønskelig med erfaring fra vedlikehold i prosessindustri eller liknende type industrivirksomhet. Du må ha evne til å kommunisere og samarbeide godt med alle deler av organisasjonen og være fokusert på forbedringsarbeid. Vi ser etter en kandidat som er engasjert, kreativ og initiativrik, og du må være ryddig og strukturert.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

About the position

Apply before
September 01, 2019
Organization
Primary Metal
Schedule type
Full Time
City / Location
Norway / Sunndal
Contract type
Permanent Positions

Contacts

Områdeleder vedlikehold Endre Klingøy
Tlf.: +47 918 70 531
E-post: Endre.klingoy@hydro.com

HR Spesialist Marit Bratseth 
Tlf.: +47 959 08 036
E-post: Marit.bratseth@hydro.com