Skip to content

Enhetsleder økonomi og innkjøp

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.

Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpe legeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.

Vi har en ledig stilling som enhetsleder for enheten økonomi og innkjøp ved Hydro Sunndal. Stillingen rapporterer til Fabrikksjef og sitter i ledergruppen, med medansvar for verkets totale resultat.

Ansvarsområde

Som enhetsleder ved Europas største aluminiumsverk har du et overordnet resultat- og personalansvar for økonomi og innkjøp. Du vil også ha et utstrakt samarbeid med økonomifunksjonene sentralt i Hydro. Med høye endringskrav på agendaen, vil du ha ansvar for å motivere og lede fire medarbeidere, slik at dere sammen når enhetens felles målsettinger og ambisjoner.

Relevante oppgaver er;

 • Resultat og nøkkeltallrapportering
 • Oppfølging av kostnader og produktlønnsomhet
 • Ansvar for budsjetter, oppfølging av økonomiske resultater og avviksanalyser
 • Strategiske analyser og tilhørende finansielle langtidsplaner
 • Investeringsanalyser og –beslutningsprosesser
 • Bygge og opprettholde god teamkultur og relevant kompetanse

Kvalifikasjoner

 • Master i økonomi/finans og/eller teknologi
 • Minimum fem års erfaring som leder med personal- og resultatansvar
 • Evne til å gjennomføre endringer og forbedringer, fortrinnsvis innen prosessindustri
 • Evne til å lede og motivere medarbeidere
 • Sterke kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk

Dette er en selvstendig og utfordrende stilling, som dekker den totale økonomifunksjonen ved verket. Som del av ledergruppen vil du bidra til en klar resultatorientering av organisasjonen og deltar aktivt med kvalifiserte innspill i både pågående og fremtidige prosesser i et utviklingsorientert selskap.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

About the position

Apply before
June 30, 2019
Organization
Primary Metal
Schedule type
Full Time
City / Location
Norway / Sunndalsøra
Contract type
Permanent Positions

Contacts

Roar Ørsund, Fabrikksjef
roar.orsund@hydro.com
+47 917 40 129

Marit Bratseth, HR Spesialist GBS
marit.bratseth@hydro.com
+47 959 08 036