Skip to content

Enhetsleder prosjekt og vedlikehold

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.

Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpe legeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.

Prosjekt og vedlikeholds enheten består av over 65 medarbeidere hvorav 13 er direkterapporterende.

Vi har en ledig stilling som enhetsleder for enheten prosjekt og vedlikehold ved Hydro Sunndal. Stillingen rapporterer til Fabrikksjef og sitter i ledergruppen, med medansvar for verkets totale resultat.

Ansvarsområde

Som enhetsleder ved Europas største aluminiumsverk har du et resultat- og personalansvar for prosjekter og vedlikehold ved verket.

Du vil bli målt på din evne til å realisere verkets ambisjon om å utvikle vedlikehold i verdensklasse og aktuelle industri 4.0-løsninger i årene framover. Ved å implementere ny teknologi og forbedringsprosesser, er målet å øke produktivitet, kvalitet og redusere kostnader.

Med høye endringskrav på agendaen, vil du ha ansvar for å motivere og lede medarbeiderne dine slik at dere sammen når enhetens felles målsettinger og ambisjoner.

Relevante oppgaver vil være;

  • Etablere, følge opp og sørge for resultater på ulike måleparametere innen HMS, kvalitet, produktivitet og lønnsomhet
  • Styre økonomi, prioritere ressurser og bidra til å implementere hensiktsmessige investeringer
  • Gjennomføre forbedringsaktiviteter
  • Utarbeide og implementere strategi for enheten
  • Bygge og opprettholde god teamkultur og relevant kompetanse

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse fra høyskole/universitet eller tilsvarende realkompetanse
  • Minimum fem års erfaring som leder med personal- og resultatansvar i kommersiell bedrift
  • Evne til å gjennomføre endringer og forbedringer, fortrinnsvis innen prosessindustri
  • Evne til å lede og motivere medarbeidere
  • Ha sterke kommunikasjonsferdigheter i både norsk og engelsk

Denne stillingen byr på spennende utfordringer og muligheter for deg som trives og lykkes med endringsledelse i et industrielt miljø. Du er analytisk, strukturert og bygger relasjoner som bidrar til godt samarbeid.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

About the position

Apply before
June 30, 2019
Organization
Primary Metal
Schedule type
Full Time
City / Location
Norway / Sunndalsøra
Contract type
Permanent Positions

Contacts

Roar Ørsund, Fabrikksjef
Roar.orsund@hydro.com
+47 917 40 129

Marit Bratseth, HR Spesialist GBS
Marit.bratseth@hydro.com
+47 959 08 036