Skip to content

Handlingsansvarlig/Metallkontrollør kai

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.

Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.Område Kai i Støperi og logistikkenheten består av 37 dyktige medarbeidere.

Vi søker etter Handlingsansvarlig/Metallkontrollør på ferdigvare på Kai/Logistikk ved Hydro Sunndal.

Ansvarsområde

Metallkontrolløren har overordnet ansvar for å gjennomføre detaljplanlegging og kvalitetskontroll av alle støperiprodukt fra Sunndal verk. Stillingen må jobbe tett med begge produksjonsplanleggerne, fagleder skipning og alle skift som jobber med produksjon og logistikk. I stillingen ligger også å utvikle den metallkontrollprosessen, logistikk og samarbeid på tvers av teamene, herunder å ta i bruk ny teknologi.

Kvalifikasjoner

Stillingen krever relevant fagbrev eller tilsvarende
•Kompetansetrinn 3 for alle driftsroller innen kompetansefeltet, og kompetansetrinn 2 innenfor enheten
•Erfaring fra produksjonsarbeid med gode kunnskaper om prosessen og verdikjeden
•Gode evner til å lede, motivere og korrigere andre, for å nå felles målsetting

Annen informasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

About the position

Apply before
August 27, 2019
Organization
Primary Metal
Schedule type
Full Time
City / Location
Norway / Sunndalsøra
Contract type
Permanent Positions

Contacts

Hilmar Semundseth; Områdeleder Kai
hilmar.semundseth@hydro.com
+ 47 918 02 796

Morten Elverhøi, Enhetsleder Støperi og logistikk
morten.elverhoi@hydro.com
+ 47 476 04 643