Skip to content

HR-spesialist

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.

HR i Hydro består av tre spesialistområder: Global HR, HR Business Partnere og Global Business Services (GBS) HR. GBS HR i Norge er hovedkontaktpunktet for Hydros ansatte og ledere i Norge og håndterer operasjonelle og spesialiserte HR-forespørsler.

Employee Services teamet håndterer majoriteten av henvendelser til GBS HR og teamet har derfor daglig dialog med ledere og ansatte. En stor del av arbeidsdagen består av administrativt arbeid i dagens HR systemer som SAP, People Doc, InIn (telefonisystem) og Zalaris. Employee Services består i dag av 13 HR-spesialister og er en virtuell organisasjon med ansatte ved de fleste lokasjoner i Norge. Teamet er nå på utkikk etter en midlertidig ressurs ut året. Dette er en spennende mulighet for kandidater med et par års erfaring fra HR, eller for nyutdannede studenter som ønsker en bratt læringskurve og en bred eksponering til HR fra en stor og global organisasjon.

Stillingen gir gode muligheter til å bli kjent med Hydros organisasjon, gir et bredt kontaktnett og ikke minst varierte arbeidsoppgaver. Du vil ta del i et stort fagmiljø med god takhøyde og godt samhold. HR i Hydro vil i løpet av de neste årene digitaliseres og automatiseres innenfor en rekke prosesser, hvilket også gir gode muligheter for å tilegne seg erfaring og bidra til å automatisere og effektivisere fremtidens HR-løsninger i Hydro.

Vikariatets varighet er t.o.m. 31.12.2019, oppstart så snart som mulig. Stillingen vil fortrinnsvis lokaliseres i tilknytning til en av Hydros kontorsteder i Sunndal, Årdal eller Oslo.

Ansvarsområde

Som HR-spesialist i Employee Services teamet vil du håndtere oppgaver innen følgende områder:

 • Saksbehandling og daglige forespørsler til GBS HR 
 • Registrere og vedlikeholde HR masterdata i SAP og lønnsdata i Zalaris lønnssystem 
 • Veilede ledere og ansatte i spørsmål angående sykefravær, permisjon, disiplinærsaker ol. 
 • Utarbeide dokumentasjon ved organisasjonsendringer og andre interne overføringer
 • Rapportering på HR masterdata
 • Gjennomføring av introduksjonskurs for nyansatte
 • Delta i eventuelle forbedringsprosjekter

Kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad i HR eller tilsvarende er ønskelig
 • Noe erfaring fra HR-faget kan være en fordel
 • Gode IT ferdigheter og systeminteresse
 • Flytende skriftlig og muntlig i Engelsk og Norsk
 • Fordel med kjennskap til ulike IT system (Sharepoint, SAP, Zalaris)
 • Førerkort klasse B er en fordel grunnet noe reiseaktivitet

Som person er du serviceorientert, strukturert og systematisk, men samtidig komfortabel med mye ad-hoc arbeid som følge av bestillinger med korte frister. Du klarer å håndtere mange oppgaver på samme tid og sikrer god kvalitet i dine leveranser. Du trives med rutineoppgaver og kan samtidig ta fatt på komplekse arbeidsoppgaver og prosjekter. For øvrig er du god på å kommunisere og bygge relasjoner med dine samarbeidspartnere.

Annen informasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

SØKNADER BEHANDLES FORTLØPENDE.

About the position

Apply before
June 03, 2019
Organization
GBS Norway
Schedule type
Full Time
City / Location
Norway / Sunndal, Årdal, Oslo
Contract type
Temporary Positions

Contacts

Anja Pettersen, Team Lead Employee Services (fungerende leder)

M: +47 950 30 105 

E: Anja.Pettersen@hydro.com   

 

Anniken Opsahl, Team Lead People Resourcing (fungerende leder)

M: +47 482 29 380

E: anniken.opsahl@hydro.com