Skip to content

Teknisk prosjektleder

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.

Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumsprodusenter og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro på Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon.

Som følge av høy aktivitet har vi nå en ledig stilling som prosjektleder i Teknisk avdeling. Du vil bli del av prosjektenheten, i et tverrfaglig team med fem andre fagledere. Dere vil alle ha ansvar for egne prosjekter, med stor kontaktflate både internt og eksternt.

Vi kan tilby en meget variert arbeidsdag, med flotte muligheter til å jobbe parallelt med fagområder som maskin, automasjon, elektro, kjemi, metallurgi og bygg. Stillingen er spesielt spennende for deg som er tidlig i en teknisk karriere, og som ønsker å utvikle deg videre i et profesjonelt industrielt miljø!

Ansvarsområde

Som fagleder prosjekt har du ansvar for å planlegge, gjennomføre og følge opp prosjekter og større modifikasjoner i henhold til etablert prosess. Du vil også være rådgiver i tekniske spørsmål.

Noen sentrale oppgaver vil være å:

 • Følge opp fremdrift, dokumentasjon og kostnader i alle prosjektfaser, samt kvalitetssikre prosjektleveranse og sluttdokumentasjon
 • Utarbeide tekniske spesifikasjoner for underlag til forespørsler
 • Evaluere leverandørtilbud og sikre kontrakter
 • Være bindeledd mellom eksterne og interne fagfolk i prosjekter
 • Være pådriver og tilrettelegger i forbedringsarbeid på tvers av enheter
 • Bidra til at kvalitetssystem, prosjekthåndbok, tekniske spesifikasjoner og dokumenter blir videreutviklet
 • Delta i nettverksaktiviteter og bidra på tvers av fabrikkområder og lokasjoner

Kvalifikasjoner

 • Teknisk utdannelse på universitetsnivå
 • Relevante fagområder kan være maskin, automasjon, elektro, kjemi, metallurgi, bygg, industriell økonomi, risikostyring, prosjektledelse
 • Minimum to års relevant arbeidserfaring
 • Prosjekterfaring er ønskelig, gjerne tverrfaglig
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Vilje og evne til å ta ledelsen, gjennomføre endringer og forbedringer

Vi søker en selvstendig, utadvendt og initiativrik person som trives i samspill med andre. Du har en strukturert tilnærming, og kombinerer service-innstilling med å være fast i klypa når det trengs. Hvis du også er faglig nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert på tekniske trender og innovasjon, vil vi svært gjerne vurdere din søknad.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

About the position

Apply before
May 02, 2019
Organization
Primary Metal
Schedule type
Full Time
City / Location
Norway / Karmøy
Contract type
Permanent Positions

Contacts

Tor-Erik Tvedt, Områdeleder Prosjekt, Teknisk Avdeling
M: +47 91309973

Astrid Skogen, HR Specialist People Resourcing
M: +47 98006451