Skip to content

Tietosuoja sivustolla Hydro.com

Täältä löydät tietosuojailmoituksen, joka koskee verkkosivustoamme ja siihen liittyviä tietojenkäsittelytoimia, mukaan lukien evästekäytäntömme.

Voimaantulopäivä: 16. toukokuuta 2018

Tämän sivuston toimittaa sinulle Norsk Hydro ASA (norjalainen y-tunnus 914778271), Drammensveien 264, 0283 Oslo, Norja.

Norsk Hydro ASA (jäljempänä ”Norsk Hydro”) on rekisterinpitäjä henkilötietojen käsittelylle tällä verkkosivustolla (Sivusto). Hydro kunnioittaa tietosuojaasi ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Sivustoa hallinnoi Norsk Hydron puolesta EPiServer.

Tämä tietosuojakäytäntö on tarkoitettu auttamaan sinua ymmärtämään, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mitä teemme niillä, sekä vaihtoehtojasi koskien henkilötietojen käyttöä, niihin pääsyä ja niiden korjaamista.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Kun vierailet sivustolla, Norsk Hydro säilyttää ja käsittelee joitakin yleisiä tunnistettavia tietoja. Saatamme myös kerätä tai luoda koostettuja tai anonyymejä tietoja käyttötoiminnasta sivustollamme, jotta voimme paremmin ymmärtää ja parantaa sivuston ominaisuuksia ja toimintoja.

Jos annat tietoja yhteystietokenttiin, esimerkiksi hakiessasi töitä Hydrolta, tai annat kommentteja tai kirjaudut verkkosivun osiin, Norsk Hydro ja/tai sen tytäryhtiöt käsittelevät vapaaehtoisesti antamiasi henkilötietoja sen mukaan, missä osassa sivustoa olet vieraillut.

Emme säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten henkilötiedot kerättiin.

Miksi käsittelemme henkilötietoja

Käsittelemme sivustolta kerättyjä henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Jos olet lähettänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietojasi, jotta voimme vastata tiettyyn pyyntöösi
  • Jos rekisteröidyt johonkin Norsk Hydro -liiketoimintayksikköön verkossa, he voivat käyttää näitä tietoja tarjotakseen sinulle räätälöityjä tietoja Norsk Hydron tarjonnasta yrityksesi tarpeisiin.
  • Jos haet meiltä töitä rekrytointiportaalin kautta, käytämme lähettämiäsi henkilötietoja hakemuksesi käsittelyyn. Pyydämme suostumustasi käyttää tiettyjä tietoja, ja säilytämme hakemuksesi vuoden ajan sen varalta, että sovellut mahdollisesti muihin tehtäviin. Lisätietoja saat rekrytointiportaalin kautta, ennen kuin haet työpaikkaa;
  • Teemme joskus online-kyselyjä, jotta saamme paremman käsityksen vierailijoidemme tarpeista ja profiileista. Kun teemme kyselyn, ilmoitamme sinulle, miten käytämme Internetissä sinusta keräämiämme tietoja.

Miten keräämme henkilötietoja, kun vierailet verkkosivustollamme

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto tai muu pysyvä tiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun vierailet sivustolla. Sen avulla sivusto muistaa toimintasi ja mieltymyksesi (kuten kirjautuminen, kieli, fonttikoko ja muut näyttöasetukset), joten sinun ei tarvitse antaa niitä uudelleen aina, kun palaat sivustolle tai selaat sivulta toiselle.

Muut seurantatekniikat

Kolmannen osapuolen evästeet asennetaan kolmansien osapuolten toimesta ja niiden tarkoituksena kerätä tiettyjä tietoja erilaisten tutkimusten suorittamiseen käyttäytymisestä, väestötiedoista jne. Nämä sovellukset auttavat yritysten ja sivustojen omistajia analysoimalla liikennettä niiden verkkosivuilla ja sovelluksissa, mutta myös tarjoamalla tietoa muista sivustoista, jotka liittyvät näihin sovelluksiin. Näin tekemällä pystymme entistä paremmin ymmärtämään vierailijamme kiinnostuksen kohteita ja voimme tarjota sinulle parempia tietoja, kun vierailet sivustollamme.

Verkkosivustomme asettaa seuraavanlaisia evästeitä tietokoneellesi:

Google Analytics

Verkkosivustollemme yhdistetty Google Analytics -seurantakoodi auttaa meitä analysoimaan liikennettä ymmärtääksemme paremmin, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme.

Yksilölliset mieltymykset

Voit estää tai poistaa evästeet käyttämällä selaimesi asetuksia. Tämä saattaa rajoittaa verkkoselaimen toimintoja ja heikentää sivuston käyttökokemusta.

Voit hallita ja/tai poistaa evästeitä halutessasi – lisätietoja on annettu osoitteessa www.aboutcookies.org. Voit poistaa kaikki evästeet, jotka ovat jo tietokoneellasi, ja voit asettaa useimmat selaimet estämään niiden asennuksen. Jos teet näin, saatat joutua muuttamaan joitakin asetuksia manuaalisesti aina, kun vierailet sivustolla, ja jotkin palvelut ja toiminnot eivät ehkä toimi. Sivustomme ei reagoi selaimen Do-Not-Track-signaaleihin.

Kenen kanssa jaamme henkilötietoja

Kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeillamme, saatamme jakaa henkilötietojasi muiden Norsk Hydro -yritysten kanssa voidaksemme vastata pyyntöihisi.

Vaikka saatamme jakaa koostettuja tai anonyymejä tietoja edellä mainitun kohdan ”Muut seurantatekniikat” mukaisesti muiden kanssa havainnollistamaan trendejä jne., emme jaa tai myy henkilötietojasi riippumattomille osapuolille heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa.

Lasten tietosuoja

Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten käyttöön. Jos huomaamme, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilötietoja, ryhdymme tarvittaviin toimiin niiden poistamiseksi viipymättä.

Tietoturva

Norsk Hydro suojelee henkilötietojasi teknisten ja organisatoristen turvatoimien avulla henkilötietojen suojaamiseksi.

Tiedot, korjaaminen ja poistaminen

Sinulla on pyynnöstä oikeus saada tietoa kaikista henkilötiedoista, joita Hydro käsittelee sinusta. Voit myös pyytää, että kaikki liialliset henkilötiedot, joita mahdollisesti käsittelemme, poistetaan tai estetään, ja pyytää oikaisemaan mahdollisesti käsittelemiämme virheellisiä henkilötietoja. Voit myös ottaa yhteyttä kansalliseen tietosuojavirastoon valitusta varten.

Jos haluat enemmän tietoja kuin tässä käytännössä on annettu, siitä, miten tietojasi käytetään, miten takaamme tietojesi turvallisuuden ja oikeudestasi käyttää tietoja, joita meillä on sinusta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, jonka löydät osoitteesta www.hydro.com (valitse aihe: ”Tietosuoja”) tai ota meihin yhteyttä puhelimitse: +47 22 53 81 00.

Kalifornian tietosuojaoikeudet

Kalifornian siviililain pykälä 1798.83, joka tunnetaan myös nimellä ”Shine The Light”, sallii asiakkaiden, jotka ovat Kalifornian asukkaita, pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa maksutta tietoa henkilötiedoista (jos sellaisia on), jotka luovutimme kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin edeltävän kalenterivuoden aikana. Kuten edellä todettiin, emme jaa henkilötietojasi riippumattomille kolmansille osapuolille heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa. Jos asut Kaliforniassa ja haluat lisätietoja, käytä yhteydenottolomaketta osoitteessa www.hydro.com ja aiherivi ”Kalifornian tietosuojaoikeudet”.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tarkistamme tietosuojakäytäntömme säännöllisesti. Tämä tietosuojailmoitus on päivitetty viimeksi 24. toukokuuta 2018. Uudet versiot julkaistaan verkkosivustolla ja siitä ilmoitetaan sinulle hyvissä ajoin.