Skip to content

Invitasjon til presentasjon av Hydros resultater for andre kvartal 2022

Hydros resultat for andre kvartal 2022 blir offentliggjort fredag 22. juli 2022 kl. 07:00 CEST (01:00 EST, 06:00 UTC/GMT). Kvartalsrapporten og presentasjonsmaterialet blir samtidig gjort tilgjengelig på hydro.com.

People having discussion

Konserndirektør for økonomi og finans Pål Kildemo vil presentere resultatet på engelsk via en audio webcast og telekonferanse kl. 08:30 CEST samme dag. Det vil ikke være noen fysisk presentasjon eller pressekonferanse. 

Presentasjonen kan følges via audio webcast. Det vil være mulig å stille spørsmål rett etter presentasjonen.

For å bli med på telefonkonferansen og stille spørsmål, registrer opplysningene dine ved å bruke denne registreringslenken. Når du har registrert deg, vil du motta en separat e-post med oppringingsnummer(e) og PIN-koder. 

Contact

Line Haugetraa

Line Haugetraa

Leder for investorkontakt