Skip to content
Det er ventet om lag 18.000 besøkende fra mer enn 100 land til messen, som er et viktig møtested for hele aluminiumindustrien.

Hydros 400 kvadratmeter store stand legger vekt på selskapets grønne profil og livssyklusen til selskapets produkter.

Under temaet “Your next …” presenterer Hydro et tankevekkende innblikk i hvordan et stykke aluminium – etter resirkulering – kan bli en del av neste produkt eller applikasjon du vurderer å kjøpe.

Både ledere og markeds- og salgsrepresentanter fra Hydro vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi informasjon.

I tillegg vil representanter fra aluminiumverket Qatalum i Qatar være til stede på Hydros stand.

  • Du finner Hydros stand ved hovedinngangen til Hall 3.

Aluminiumkongress

I mange år har også Aluminium Congress blitt arrangert i forbindelse med messen. For første gang vil den tyske bransje-foreningen for aluminium, GDA, stå for organiseringen av kongressen.

Det er to foredragsholdere fra Hydro. Hartmut Janssen vil snakke om materialpakker til loddede aluminiumløsninger i HVAC&R (ventilasjons-, oppvarming- og kjølesystemer), mens Henk-Jan Brinkman vil informere om nyere utvikling når det gjelder bruk av aluminiumplater i bilindustrien.

”European Aluminium Award”

I forbindelse med messen vil også vinnerne av den europeiske aluminiumprisen ”European Aluminium Award” offentliggjøres. Konkurransen, som holdes for sjuende gang i år, tildeles for effektiv og framtidsrettet bruk av aluminium som materiale.

Prisene deles ut til produkter og prosjekter som bruker aluminium på en nyskapende måte. Prisen støttes av European Aluminium Association og GDA.

Hydro er en av hovedsponsorene til prisen.

Aluminiummessen arrangeres hvert andre år, og Hydro har deltatt siden starten i 1997.

Anbefalt for deg