Skip to content

Kampanjen "Jobs From Autos" fremhever at det er åtte millioner amerikanere som er avhengige av biler for å tjene til sitt livsopphold.

Videoen viser også til at anlegget i St. Augustine resirkulerte nesten 35.000 tonn aluminiumskrap i 2011, en illustrasjon på fordelene med aluminium framfor mange andre materialer.

− Jeg tror nok at gjennomsnittspersonen på gata ikke er klar over hvor mange selskaper som leverer til Detroit, sier Matthew Holbrook på kampanjens nettside.

− Detroit produserer ikke så mange deler selv – det er for det meste montering som skjer der. Det er selskaper i småbyer overalt i dette landet som forsyner Detroit med delene de trenger.

Hydros deltakelse i kampanjen gir selskapet verdifull eksponering, sier Matthew Dionne, leder for sektoren Extrusion North America i Hydro.

− Vår strategi i Nord-Amerika dreier seg om tekniske løsninger i aluminium. Samarbeidet med Auto Alliance Group er perfekt, ettersom de jobber med å forbedre drivstoffeffektiviteten. Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med dem om programmer for vektreduksjon i biler, sier Dionne.

Anbefalt for deg