Skip to content

Når det gjelder produksjon, er de fleste verk tilbake til normale eller nær normale nivåer. Cyberangrepet har imidlertid forårsaket forsinkelser i visse administrative prosesser, inkludert systemer for rapportering og fakturering.

– Prosessen med å sikre trygg gjenoppretting etter dette sofistikerte angrepet er komplisert og tidkrevende. Vi gjør gode fremskritt, men det tar tid å komme tilbake til normal IT-drift, sier Hydros finansdirektør, Eivind Kallevik.

– Gjennom denne vanskelige perioden har våre leverandører, kunder og samarbeidspartnere vist stor forståelse og tålmodighet. For dette er vi takknemlige, og jeg kan forsikre våre partnere om at vi gjør alt vi kan for å komme tilbake til normalen så raskt som mulig, sier Kallevik

Hydros førsteprioritet er fortsatt å vende tilbake til normal drift på en trygg og sikker måte, og begrense innvirkningen på Hydros kunder, leverandører og andre partnere.

Operasjonell status i forretningsområdene:

Energy: Produksjon som normalt

Bauxite & Alumina: Produksjon som normalt

Primary Metal: Produksjon som normalt, med høyere grad av manuell drift

Rolled Products: Produksjon som normalt, med høyere grad av manuell drift

Extruded Solutions: Nær normal produksjon, men fortsatt er det mange midlertidige løsninger og lokale variasjoner fra anlegg til anlegg. Produksjonen i de tre forretningsenhetene Extrusion Europe, Extrusion North America og Precision Tubing går nå med en gjennomsnittlig produksjon på 90 prosent. I Building Systems-enheten er produksjonen for tiden på rundt 75 prosent.

Kontakt

Anbefalt for deg