Skip to content

Øygård overtar rollen etter Arne-Martin Kjærland, som siden 1. desember har vært fabrikksjef på Hydro Karmøy. Fungerende fabrikksjef, Jonny Manseth, vil gå inn i rollen som støperisjef på Hydro Høyanger. I sin nye rolle rapporterer Øygård til leder for primærproduksjon i Hydro, Ola Sæter.

– Ansettelsene vil styrke ledelsen i Høyanger og støtter Hydros vekststrategi innenfor resirkulering og andre sentrale satsingsområder. Ann Synnøve kommer inn med en erfaring og kjennskap til organisasjonen som vil sikre Hydro Høyangers langsiktige utvikling, sier Sæter. 

a person wearing glasses
Ann Synnøve Øygård

Øygård begynte i Hydro som forsker på forskningssenteret på Sunndalsøra i 1996, og var senere avdelingsleder på referansesenteret og laboratoriet. Fra 2007 var Øygård avdelingsleder for prosjekt- og modifikasjonsavdelingen ved Hydro Sunndal. 

I 2016 var Øygård støperisjef på Hydro Høyanger og fungerte som konstituert verksjef i noen måneder før hun tiltrådte rollen som prosesseier Asset Management i 2020.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Hydro Høyanger og bli del av den fremoverlente organisasjonen på verket, sier Øygård.

Øygård er utdannet prosessmetallurg fra NTH i 1992 med supplerende master i teknologiledelse 2009 NTNU/NHH/Chalmers. 

Øygård tiltrer 1. april 2023.

 

Kontakt

Abonner på nyheter og pressemeldinger fra Hydro

Anbefalt for deg