Skip to content

Presentasjon av Hydros resultater for første kvartal 2022

Hydros resultat for første kvartal 2022 ble offentliggjort tirsdag 3. mai 2022 kl. 07.00 CEST (01:00 AM EST, 06:00 GMT). Kvartalsrapporten og presentasjonsmaterialet ble gjort tilgjengelig på hydro.com på samme tid.

Det ble holdt en presentasjon ved Hydros hovedkontor i Drammensveien 260 i Oslo, samme dag, kl. 08.30 CEST.

Resultatet ble presentert av konsernsjef Hilde Merete Aasheim og konserndirektør for økonomi og finans Pål Kildemo. Hele presentasjonen kunne også følges direkte på nett via webcast.

Du kan se presentasjonen i opptak i vinduet over.

For mer informasjon, se kvartalsrapport og presentasjonsmateriale her

Line Haugetraa

Line Haugetraa

Leder for investorkontakt

Matz-Erik-Menkin-Coucheron-Aamot.jpg

Matz Erik Menkin Coucheron-Aamot

Investor Relations Associate