Skip to content

Presentasjon av Hydros resultat for fjerde kvartal 2022

Hydros resultat for fjerde kvartal 2022 og årsrapport 2022 blir offentliggjort 14. februar 2023 kl. 07.00 CET (01:00 AM EST, 06:00 GMT). Kvartalsrapporten, årsrapporten og presentasjonsmaterialet blir samtidig gjort tilgjengelig på hydro.com.

Q4 2022 - Såheim Hydroelectric Power Station.jpg

Resultatet blir presentert kl. 08.30 CET samme dag av konserndirektør for økonomi og finans Pål Kildemo. Hele presentasjonen kan følges direkte på webcast. Det vil ikke være noen fysisk presentasjon eller pressekonferanse.

Det vil også være en separat Q&A telefonkonferanse direkte etter presentasjonen. For å delta på konferansen og stille spørsmål, vennligst benytt denne lenken for å registrere deg til telefonkonferansen. Etter registrering vil du motta en e-post med telefonnummer og deltakerkode.

Investor contact

Line Haugetraa

Line Haugetraa

Leder for investorkontakt