Skip to content

Hydros resultater for tredje kvartal 2022

Hydros resultat for tredje kvartal 2022 ble offentliggjort tirsdag 25. oktober 2022 kl. 07.00 CEST (01:00 AM EST, 06:00 GMT). Kvartalsrapporten og presentasjonsmaterialet ble samtidig gjort tilgjengelig på hydro.com.

Det ble holdt en fysisk presentasjon og Q&A ved Felix Konferansesenter på Bryggetorget 3, Oslo, samme dag, kl. 08.30 CEST.

Resultatet ble presentert av konsernsjef Hilde Merete Aasheim og konserndirektør for økonomi og finans Pål Kildemo. Hele presentasjonen kan følges direkte på webcast.

Du se opptak av presentasjonen og se slidene i vinduet over.

For mer informasjon, se kvartalsrapport og presentasjonsmateriale her

Investorkontakt

Line Haugetraa

Line Haugetraa

Leder for investorkontakt