Operatør Støperi

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU. I tillegg til produksjon av primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering, driver Hydro med utvinning av bauksitt, raffinering av alumina og produksjon av energi, noe som gjør oss til det eneste selskapet som dekker alle områder av den globale aluminiumindustrien. Hydro har aktiviteter i alle markedssegmenter for aluminium, med salg og handelsaktiviteter langs hele verdikjeden og mer enn 30.000 kunder. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener og samfunnet vi er en del av, gjennom å bygge en bærekraftig framtid med nyskapende løsninger basert på aluminium.

Virksomheten i Holmestrand produserer valsede aluminiumsprodukter (plater og bånd) så og si utelukkende basert på omsmelting i eget støperi av resirkulert og nytt aluminium. Ca. halvparten av produksjonen lakkeres i eget anlegg i Holmestrand før levering til kunde. Mer enn 95% av produksjonen går til eksport, først og fremst til kunder i Europa. Fabrikken sysselsetter ca. 400 personer og har døgnkontinuerlig drift.

Vi oppbemanner våre skift og har nå 3 ledige stillinger som operatører i Støperiet.

Ansvarsområde

Som operatør jobber du i team og skal kunne utføre alle arbeidsoperasjoner som er relevant for produksjonsprosessen i Støperiet. Du jobber skift og er medansvarlig for at teamet du er en del av jobber sikkert og fungerer bra.

  • Utføre arbeidsoppgaver iht. gjeldende prosedyrer
  • Holde deg oppdatert på gjeldende prosedyrer i vårt kvalitetssystem

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en ansvarsbevisst, fleksibel og engasjert operatør med gode HMS-holdninger. Av kvalifikasjoner vektlegger vi følgende:

  • Relevant fagbrev, kjemi prosess, produksjonsteknikk
  • Erfaring fra prosessindustri er en fordel men ikke krav, da opplæring vil bli gitt
  • Førerkort klasse B
  • Andre sertifikater slik som truck, kran og masseforflytningsmaskin er et pluss, men ikke et krav
  • Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk
  • Forståelse for kontinuerlig forbedringsarbeid

Tilleggsinformasjon

Stillingen rapporterer til skiftleder.
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og allsidige oppgaver og vi oppfordrer kvinner til å søke.

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever helsegodkjenning fra vår bedriftshelsetjeneste.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

Online bewerben


Aktualisiert am: 16. Januar 2019
;